

## STAGE PROGRAM – PERFORMER/PRESENTER VERSION

**Masters of Ceremonies throughout: Youth In Action** 

		Performance		Dressing Room
Performers/Presenter	Performance	Time	Duration	Section
	Event begins	11:00am		
	DJ - music from various			
	cultures played			
Music Box DJ	(background)	11:00am	20 min	NA
	Acknowledgement to			
	Country, welcome,			
	introductions, National			
	Anthem, outline the			
Youth In Action	day/activities, acknowledge sponsors.	11:20am	10 min	Section C
Los Carmonas Flamenco	эропаога.	11.200111	10 111111	Jection C
Academy	Flamenco dancing	11:30am	15 min	Section A
	Chinese lion dancing and			
Lion Dance Kids	storytelling	11:45am	10 min	Section B
Mayor of Burwood, Cr				
John Faker	Opening speech	12 noon	5 min	NA
Sydney Voice Studio	Contemporary singing	12:05pm	10 min	Section A
Lauren Maharres				
Flamenco	Flamenco dancing	12:15pm	10 min	Section B
Bulgarian Rhythms	Bulgarian dancing	12:25pm	10 min	Section A
	French acapella songs of			_
Isabelle - solo singer	Édith Piaf	12:35pm	5 min	Section A
Sankha Ridma Dance	Sri Lankan (dance or drum	12:40nm	E min	Section D
Ensemble	item) Speech by Principal - Jenny	12:40pm	5 min	Section B
Lucas Gardens School	Zargas	12:45pm	5 min	NA
	A/Sergeant Thomas Melia,	.2.100111	J 111111	
	Crime Coordinator, Crime			
Burwood Police Area	Prevention Unit, Burwood			
Command	Police Area Command	12:50pm	5 min	NA
The Nassibian Dancers	Greek traditional dancing	12:55pm	14 min	Section C
The Australian German				
Folk Dance Group	German traditional dancing	1:10pm	10 min	Section A

		Performance		Dressing Room
Performers/Presenter	Performance	Time	Duration	Section
<b>Cyprus Community of</b>				
NSW Dancers (Sydney				
Sizmos)	Cypriot traditional dancing	1:20pm	10 min	Section B
Callanan Academy of				
Dance	Irish dancing	1:30pm	10 min	Section B
Sankha Ridma Dance	Sri Lankan (dance or drum			
Ensemble	item)	1:40pm	5 min	Section B
Belinda's art of dance	Contemporary dancing	1:45pm	20 min	Section A
Polish Folkoric				
Ensemble 'Syrenka'	Polish folkloric dancing	2:05pm	10 min	Section B
MOSAIC Japanese Folk	Japanese dancing - senior			
Dance Group	ladies	2:15pm	10 min	Section B
Youth In Action - Natalia				
Papadakis	Contemporary singing	2:25pm	5 min	
	Greek contemporary			
The Nassibian Dancers	dancing	2:30pm	17 min	Section C
D	Fusion of Bollywood and	0.50	40 :	
Rosemont Strings	Classical live Indian music	2:50pm	10 min	Section A
Sydney Voice Studio	Contemporary singing	3:00pm	10 min	Section A
TBC - Tassos Bouzouki	Bouzouki musical			
and students	performance	3:10pm	10 min	Section B
	Passport Competition			
\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \	winners drawn. Raffle			
Youth In Action -	winners drawn. Final	0.00	40 :	
conclusion	comments and thankyous.	3:20pm	10min	Section C
	DJ - music from various			
Marsia Dana D.I.	cultures played	0.00	20 !	
Music Box DJ	(celebratory)	3:30pm	30 min	NA
	EVENT ENDS	4:00pm		